پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی

منصور هادی: عربستان سعودی حمله امارات به نیروهای ما را متوقف کند

رئیس‌جمهور مستعفی یمن بامداد جمعه از عربستان سعودی خواست جلوی حمله مارات به نیروهای وابسته به او را بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 30
کد خبر: ۲۰۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر ، «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن که بازگرداندن او به قدرت یکی از اهداف ائتلاف عربستان سعودی در حمله به یمن بوده بامداد جمعه حملات امارات به نیروهای وفادار به خودش را محکوم کرد.

 

طبق گزارش خبرگزاری اسوتنیک، منصور هادی ادعا کرد نیروهای وابسته به او برای جلوگیری از تخریب «عدن» از این شهر خارج شده‌اند.

 

ساعاتی قبل‌تر، «معمر الأریانی»، وزیر اطلاع‌رسانی دولت مستعفی یمن امارات را به تلاش برای تجزیه یمن متهم کرد و گفت که حملات امروز اماراتی‌ها به نیروهای آن دولت ده‌ها کشته و زخمی داشته است.

او گفت که در جریان حمله هوایی پنجشنبه (هفتم شهریور) به نیروهای دولت هادی در «عدن» و «أبین»، ۴۰ تن کشته و ۷۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.

 

این مقام دولت منصور هادی گفت که این حملات هوایی امارات «خیانتکارانه» بوده و نشان می‌دهد که ابوظبی نمی‌خواهد دولت مذکور دوباره مؤسسات و نهادهای متعلق به خود در مناطق یاد شده را به دست بگیرد.

وزیر اطلاع‌رسانی دولت هادی گفت که حملات هوایی امارات تجاوز به «دولت مستقل» بوده و با اهداف ائتلاف عربستان سعودی که امارات نیز عضو آن است، در تناقض می‌باشد.

 

جنگنده‌های امارات عربی متحده پنجشنبه برای جلوگیری از پیشروی نیروهای دولت هادی در زنجبار و عدن مواضع آن‌ها را به شدت بمباران کردند.

شورای انتقالی جنوب یمن که مورد حمایت امارات است، طی دو هفته گذشته توانسته است نیروهای دولت هادی را از شهر عدن (پایتخت موقت این دولت)، زنجبار (مرکز استان أبین) و برخی مناطق استان «شبوه» خارج کند.

 

درگیری‌ها در این مناطق همچنان ادامه دارد و دولت هادی در برخی مناطق موفق شده است نیروهای مورد حمایت امارات را عقب‌ براند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار